Din momentul in care ati primit coletul, aveti 14 zile la dispozitie pentru a returna produsul sau produsele prin firma de curierat rapid.

IMPORTANT: VOGUEOUTLET.RO NU ACCEPTA RETUR PRODUSELE UZATE, FOLOSITE, UTILIZATE SAU CARE PREZINTA URME DE UZURA! (mirosuri improprii, zgarieturi, pete).

Produsul pentru care se solicita returul trebuie returnat exact in conditia in care a fost primit! 
Taxa de transport pentru retur se achita de dumneavoastra direct la agentul de curier daca doriti sa apelati la o agentie cu care noi nu lucram.

Pentru a veni in ajutorul dumneavoastra puteti sa ne contactati si va trimitem noi un agent GLS pentru preluarea coletului pentru retur. Daca facem noi cererea de ridicare de colet, dumneavoastra trebuie doar sa pregatiti coletului pentru ridicare, nu lipiti nici o foaie cu adresa noastra deoarece vine agentul cu o eticheta speciala. NU platiti agentul trimis de noi pentru ridicare deoarece taxa de transport se va retrage din suma ce trebuie returnata. Taxa pentru acest serviciu este de 22 Ron indiferent de zona unde locuiti.

Ulterior, aveti trei optiuni:

1. Faceti o alta comanda pe site-ul nostru. La finalizarea comenzii in rubrica "Observatii" trebuie sa mentionati neaparat "schimb de produse cu _produsul/produsele_ ___din comanda____" . Apoi, un operator call center va va contacta pentru a stabili cand doriti sa faceti acest schimb si sa va comunice suma de achitat, in cazul in care noua comanda va depasi returul. Pentru acest serviciu de schimb pe schimb se percepe o singura taxa unica de transport de 21 ron, indiferent de zona unde locuiti. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic.

2. Returnarea banilor pe produsele returnate in cont bancar. Dupa ce faceti returul catre noi, va rugam sa ne scrieti pe adresa de e-mail retur@vogueoutlet.ro contul IBAN in care doriti sa va fie transferati banii, numele titularului - asa cum apare in cont. In momentul in care avem confirmarea receptionarii coletului Dvs., va vom transfera banii in acel cont in termen maxim de 14 de zile calendaristice. Dupa finalizarea transferului veti primi automat din partea noastra un sms, daca in 48h nu primiti banii in cont, de la primirea sms-ului nostru va rugam sa ne contactati sa verificam tranzactia.

Banii se returneaza doar in contul bancar al utilizatorului, in termen de 14 de zile calendaristice de la data receptionarii returului.

3. Pastrarea banilor in portofelul dvs virtual, pentru efectuarea altor comenzi.

La schimbarea produselor, transportul este suportat de catre Utilizator, cu exceptia cazului in care schimbarea se face din vina magazinului Vogue Outlet sau a Vanzatorului.

Adresa pentru returnare este localitate Iasi, jud. Iasi, Calea Chisinaului, nr. 22.

IMPORTANT!!! Daca din comanda dv initiala, care a depasit suma de 300 Ron pentru care ati beneficiat de transportul gratuit, doriti sa returnati un produs, sau intreaga comanda, si nu mai intra in regula de comanda peste 300 ron pentru transportul gratuit, in momentul returului se va aplica transportul initial de 15.99 Ron.